Jela Jagodina

Podaci firme
Kablovska bb
Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035/240-860

Tržišna marka:

  • Kiki program

service description:

Stolarska delatnost je naša porodična tradicija. Krajem 1991. godine registrovana je SZR ,,JELA, kao osnova budućeg razvoja. Vremenom smo rasli: nove mašine, novi radnici, izgradnja objekta. Kroz predan i pošten rad došli smo do pouke, da se jedino tako, na pravi način može napredovati. Prva serijska proizvodnja počinje krajem 1999. godine, proizvodnjom dečijih soba pod nazivom PROGRAM ,,KIKI. Vođeni idejom da pomenuti program treba da inspiriše, osvežava, miri generacije i pruža udoban i komforan porodični dom, nazvali smo ga ,,KIKI, po dečijem smehu (kikotu). Ovakav program nije postojao na našem tržištu i obuhvatio je 14 međusobno kompatibilnih elemenata u tri boje.
Zahvaljujući profesionalnom pristupu i predanosti zaposlenih, kao i konstantnom nadzoru kvaliteta, SZR ,,JELA prerasta u firmu ,,JELA JAGODINA D.O.O., jednu od lidera u proizvodnji pločastog nameštaja.

Uvođenjem tehnologije najpoznatijih svetskih proizvođača (BIESSE, HOMAG, IMA), danas se u našoj fabrici, na digitalnim mašinama poslednje generacije, proizvodi 110 elemenata u 11 boja.

Od ove godine Vam predstavljamo novi ,,KIKI program. Drugačiji, lepši, funkcionalniji. Uvereni smo da će ovaj program zadovoljiti sve Vaše zahteve i potrebe, i da će uneti toplinu u Vaš dom. Uklapa se u sve vrste prostora, odlikuje se čistim linijama, vedrim bojama i odaje notu elegancije.

Sve naše proizvode karakteriše vrhunski kvalitet ,,Q1, izdat od šumarskog fakulteta u Beogradu.
"Jela Jagodina" d.o.o. trenutno zapošljava oko 150 ljudi, a starosni prosek zaposlenih je 29 godina.
Ulepšajte svoj svet...
Sa poslovnim partnerima smo izgradili uzajamno poverenje, a tolerancija, ozbiljnost, poslovnost i pošten odnos uvek nas vodi do pravih rešenja.

nagrada ,,ZLATNI KLJUČ" za proizvodni program "KIKI" na Sajmu nameštaja u Beogradu (novembar 2004.)
Naši ljudi su ambiciozni, profesionalni i dinamični. Posvećeni timu, koji veruje da ,,DELA GOVORE VIŠE OD REČI". Takav pristum nas je doveo do značajnih priznanja:
-nagrada ,,PRO-BIZNIS LIDER ZA 2007. GODINU" za najbolje srednje preduzeće dodeljena od Privredne komore Srbije i Kluba privrednih novinara (Beograd, maj 2008.)

vaše slike:

Kiki program

dečiji nameštaj
Izrada nameštaja
Nameštaj
Nameštaj - razno